Beiratkozás az óvodába/bölcsődébe!

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a Géza Fejedelem Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde óvodájában és bölcsődéjében a 2020/2021-es nevelési évre a beiratkozás időpontja:

2020. április 14 17.

A megváltozott munkarendünk miatt a beiratkozás lehet:

  • Online: A beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat óvoda esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.bölcsőde esetén aEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre szkennelve vagy fotózva csatoltan küldve
  • Telefonon: a szükséges adatokat pontosan bediktálva
  • Rendkívüli esetben: személyesen, (óvoda 06-30-4002336) (bölcsőde 06-30-5846775) telefonon előre egyeztett időpontban lehet.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • gyermek nevére kiállított személyi azonosító igazolvány és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya);
  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata;
  • TAJ száma

Minden gyermeket sok szeretettel várunk!

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a kötelező felvételt biztosító óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon gyermeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor. Ha tehát a szülő olyan óvodába szándékozik beíratni a gyermekét, amely egyébként is a kötelező óvodai felvételt biztosítja a számára, akkor nincs szüksége intézkedésre az óvoda felé. Az óvoda az ilyen gyermekekre számít, és a férőhelyet biztosítja számukra a szülő külön jelzése nélkül is. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy legalább telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az óvodával az ilyen esetekben is, és tájékoztassák a szülői szándékról, hogy a körzetes óvodába kívánják beíratni gyermeküket!

Abban az esetben, ha a gyermek nem rendelkezik verőcei lakcímkártyával vagy nem tölti be a 3. életévét 2020. szeptember 1-ig, kérjük az alábbi kérelmet kitölteni!

A bölcsődei felvételhez minden esetben szükséges a felvételi kérelem kitöltése!

 

A felvételi kérelem letölthető innen:

 

https://drive.google.com/file/d/1dHFTEZ5JkWh6w4ooozujSMr37U7P98_4/view?usp=sharing